Ai o casă de vânzare în Brașov? Uite câteva ponturi

casa-de-vanzare-brasovDeși vara nu este un moment foarte bun pentru vânzări, există și excepții. De exemplu, în Brașov și în zonele din jurul orașului vara poate deveni cel mai bun sezon pentru o vânzare avantajoasă. Potențialul turistic al zonei atrage, iar cumpărătorul se poate lăsa cucerit de ceea ce-l înconjoară și poate să ia imediat o decizie de cumpărare emoțională. În calitate de cumpărător, trebuie să fii pregătit cu argumente convingătoare în favoarea casei de vânzare în Brașov pe care ai scos-o pe piață.

Pentru ca „avalanșa” cumpărătorilor să nu te prindă nepregătit, îți oferim, mai jos, câteva ponturi simple, dar eficiente.

Rearanjează mobila. Nu trebuie să ai mobilă nouă. O simplă rearanjare, o sistematizare a spațiului pot face minuni pentru aspectul interior al casei. Concentrează-te pe spațiu, încearcă să dai această impresie. Evită aglomerația de obiecte. Cumpărătorul potențial va sancționa acest lucru.

  • Plante de interior. Nu trebuie să ocupi spațiu cu ghivece de plante, dar poți să pui într-o vază câteva flori proaspete. Vor da un aer plăcut încăperii, iar efectul vizual va da cumpărătorului potențial o senzație de confort.
  • Atenție la decorațiuni. Decorațiunile interioare dau un aer personal casei. Așează aceste obiecte strategic, astfel încât să fie de efect. Poți să le și actualizezi. Poate un set de perne noi pentru canapea nu ar strica.
  • Nu uita de grădină. Grădina îngrijită poate deveni argumentul suprem, mai ales vara. Profită de acest anotimp și profită de argumentele pe care le poate da grădina casei pe care ai scos-o la vânzare. Până la urmă, cei care se mută la casă, se mută pentru curte, așa că determină-i să-și dorească să petreacă după amiezile și serile de vară în grădina casei tale.

Vânzarea unei case este oarecum mai complicată decât vânzarea unui apartament, dar orice investiție în casă și curte devine rentabilă deoarece poate fi adăugată la prețul de vânzare.