Apartamentul cu 2 camere, locuința perfectă pentru un cuplu tânăr

apartamente noi BrasovOdată ce își termină studiile și încep să lucreze, inevitabil tinerii se gândesc să-și câștige independența locativă și să își achiziționeze sau să-și închirieze o locuință. Dacă orientarea principală a studenților este către garsoniere, odată ce și-au obținut diploma de licență și își încep cariera profesională cu un job remunerat se schimbă și prioritățile.

Crește nevoia de spațiu deoarece relația de cuplu devina una mult mai serioasă și, încep să apară, vag, perspectivele unei familii. Aceste perspective sunt principalul motiv care determină nevoia unui spațiu mai mare și delimitat. Apartamentul cu două camere este ideal pentru cuplurile tinere care nu au copii. Le asigură spațiul și confortul de care au nevoie tinerii ocupați la începutul carierei profesionale. In plus, un astfel de apartament presupune și cheltuieli reduse de întreținere, ceea ce nu va pune o presiune foarte mare asupra bugetului cuplului. De asemenea, chiriile la astfel de apartamente se situează la cote rezonabile pentru un cuplu tânăr în care ambii parteneri au venituri peste medie. Mai târziu, dacă relația evoluează se pot gândi să-și asume un credit pe 25-30 de ani, cu o rată lunară similară cu suma plătită pe chirie.

Apartamentul cu două camere este o variantă de compromis între nevoi și disponibilități financiare și, cu unele mici modificări creative se pot inventa o serie de elemente prin care să fie optimizată exploatarea spațiului la potențialul maxim. Astfel, se pot face modificări care să transforme apartamentul într-unul funcțional și pentru momentul în care apare un copil în viața cuplului.

Locuințele decomandate, cu două camere, care sunt puse la dispoziția cumpărătorilor în blocuri noi vin și cu o serie de îmbunătățiri față de cele disponibile în construcțiile vechi. Pe lângă design modern, materiale și tehnologii de ultimă oră, cartierele rezidențiale noi beneficiază și de facilități speciale precum locuri de parcare, locuri de joacă pentru copii și alte astfel de „dotări suplimentare” incluse în prețul apartamentului. Oferta de apartamente noi în Brașov este una în plină dezvoltare, prin finalizarea unor proiecte de dezvoltare foarte interesante, dar și prin demararea unora noi care vin cu un set de concepte foarte atractive pentru potențialii clienți.