gri

Cum renovezi locuința din Brașov în nuanțe de gri?

Nuanțele de gri au început să devină din ce în ce mai populare în amenajările interioare chiar dacă sunt foarte delicate din punctul de vedere al efectelor vizuale pe care le generează. Este o artă să combini nuanțele de gri pentru a ajunge la un efect cromatic plăcut al spațiului interior.

Designerii de interior sugerează celor care merg pe linia cromatică a nuanțelor de gri în amenajările interioare să aibă în vedere întreaga paletă de nuanțe situate între alb și negru astfel încât combinațiile pe care le aplică să fie potrivite pentru mobilierul care urmează să fie pus în încăpere, dar și pentru atmosfera care se dorește a fi obținută. Tendințele îndreaptă nuanțele de gri către bucătărie, unde se pot găsi o serie de obiecte decorative dar și o veselă interesantă în aceste nuanțe. Griul nu rămâne însă doar în bucătărie, el se extinde în toată casa, ajunge în living, în dormitor sau în baie, devenind noua culoare neutră din locuința modernă.

Această extindere în amenajările interioare a griului de datorează versatilității nuanțelor sale care pot să genereze acel look unic pe care orice proprietar și-l dorește în locuința sa. Nuanțele de gri vin și ca o alternativă la bejul care începuse să devină plictisitor, dar care continua să fie adoptat în locuințe din cauza lipsei unei alternative viabile.

Odată cu această popularitate a nuanțelor de gri, s-a mers mai departe de adaptarea pigmenții vopselelor lavabile. Acum se pot găsi orice piese de mobilier sau obiecte decorative în nuanțele de gri care se mulează perfect pe ideile tale de amenajare interioară. Griul devine din ce în ce mai accesibil prin variația decorațiunilor și a pieselor de mobilier care pot completa efectul vizual dat de nuanțele aplicate pe pereți, nu doar cu vopsea ci și cu tapet sau plăci ceramice.