casa de vanzare in brasov

Lipsa garajului poate fi un handicap pentru o casă de vânzare în Brașov. Cum îl contracarezi?

În contextul creșterii numărului de mașini care duce la o lipsă de locuri de parcare atât în centrul orașului cât și în zonele rezidențiale de la periferie, o casă de vânzare în Brașov care nu are garaj, s-ar putea să rămână mult pe piață.

Cumpărătorul axat pe case caută să-și asigure un grad ridicat de confort, iar garajul reprezintă avantajul competitiv care contribuie la atingerea acestui grad. Un garaj are, în primul rând avantajul că oferă un loc de parcare sigur pentru mașină, dar este și un spațiu de depozitare extrem de important. Aici pot fi depozitate cauciucurile de schimb, bicicletele familiei, schiurile și alte obiecte voluminoase care fac obiectul hobby-urilor locatarilor casei.

Un proprietar care are o casă de vânzare în Brașov fără garaj, are mai multe opțiuni la dispoziție dacă îți dorește să găsească un cumpărător rapid. Deși lipsa garajului este un punct negativ, poate fi contracarat.

Concesii

Proprietarul poate face concesii care să-l sensibilizeze pe cumpărător. Unul dintre cele mai puternice argumente este prețul. Un preț mai mic poate fi convingător în decizia de cumpărare chiar dacă există o serie de puncte negative majore sau minore. O altă concesie este construirea unui garaj separat în curte care să fie doar pentru depozitare.

Evidențierea avantajelor competitive

Poziționarea casei, suprafața curții și amenajările interioare și exterioare pot fi scoase în evidență pentru mascarea dezavantajului. Cu siguranță casa are o serie de avantaje care pot compensa lipsa garajului. Pentru o casă în oraș cu acces facil la mijloace de transport în comun, la zone comerciale și de servicii sunt argumente puternice care pot face cumpărătorul potențial să renunțe la garaj, atât timp cât are unul sau mai multe locuri de parcare în curte sau în fața porții.