O agenție imobiliară profesionistă te poate ajuta să vinzi mai avantajos

Față de perioada de boom premergătoare crizei, comportamentul cumpărătorilor s-a schimbat radical. Astăzi cumpărătorul din imobiliare este mult mai atent, mult mai sensibil la preț și nu se grăbește să finalizeze tranzacția până când toate criteriile de selecție au fost stabilite. Deși piața imobiliară este pe o tendință ascendentă, cumpărătorii sunt încă „păsări rare”, de aceea, în cazul vânzării unei proprietăți, susținerea unei agenții imobiliare profesioniste este esențial în finalizarea tranzacției în cele mai bune condiții, atât pentru proprietarii individuali, cât și pentru dezvoltatorii de ansambluri rezidențiale.

Agenția imobiliară prezintă avantajul major al experienței și al expertizei în piață, fapt care îi oferă competențele necesare pentru a face posibilă întâlnirea dintre cerere și ofertă în ci mai convenabili termeni pentru ambele părți. O agenție imobiliară locală, cu vechime pe piață, care a reușit să treacă prin criză are deja o carte de vizită consistentă care o face un partener fiabil pentru finalizarea unei tranzacții în cele mai bune condiții.

Asistența profesioniștilor în imobiliare te ajută, în calitate de proprietar vânzător să pregătești locuința pentru vânzare și să stabilești un preț realist care să corespundă tendințelor pieței. De obicei, proprietarii supraevaluează locuințele pe care le scot la vânzare, fapt perfect justificat din perspectiva valorii sentimentale a bunului imobiliar. Aici, agenția intervine cu o analiză și o evaluare realistă a proprietății astfel încât vânzarea acesteia să poată fi realizată în cel mai scurt timp posibil. Stabilirea unei oferte realiste este primul și poate cel mai important pas din conceperea unei oferte. De aceea, un reprezentant al agenției va vizita locuința în vederea evaluării și stabilirii prețului realist în condițiile pieței din momentul scoaterii pe piață. Mai mult, cu acordul proprietarului, agenția poate adapta prețul în funcție de tendințele pieței în cazul în care cumpărătorul potrivit întârzie să apară.

În ceea ce privește oferta de apartamente de vânzare în Brașov, agenția noastră oferă o consiliere profesională în vederea finalizării tranzacțiilor în cele mai scurte intervale de timp.